Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Felkértünk pár szerkesztőség közeli pasit, hogy osszanak meg velünk egy-egy receptet, amelyet akármelyik férj, pasi, fiúgyerek el tud készíteni, hogy legalább ma este ne mi küzdjünk az eleme - Nőnap - nők napja magazin
részletek »

A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal kedves

Egy nap, amikor a férfiak virágot adnak a nőknek. A Nemzetközi Nőnap története, szokásai, cikkek, érdekességek ... Nőkről és nőknek szóló magazin friss hírekkel, csajos témákkal, női dolgokról, sztár, divat, stílus, trendek, szépségápolás, szerelem.
Nőnap - nők napja magazin
Itt vagy: Nőnap - nők napja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal kedvesednek a Nőnapra
A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal kedvesednek a Nőnapra
Tésztás virslidarabkák sajttal, minden férfi számára könnyen elkészíthető recept
Felkértünk pár szerkesztőség közeli pasit, hogy osszanak meg velünk egy-egy receptet, amelyet akármelyik férj, pasi, fiúgyerek el tud készíteni, hogy legalább ma este ne mi küzdjünk az elemekkel a konyhában. - A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal a szerelmesek napjára ...

A nő megpucolja, meghámozza, megmossa, befűszerezi. A férfi felteszi a tűzre, ha igazán érti a dolgát, akkor a sörözés mellett jut ideje rá, hogy időben megkutyulja az ételt, mielőtt szénné égne a vacsi, és nagyjából időben le is veszi a végeredményt a tűzről. Ezután a nő elmosogatja az időközben felhalmozott további 72 darab fölöslegesen összegusztustalankodott edényt, majd elpakol.


Ugye milyen jó, hogy ma én főztem? - vonja le a következtetést a büszke hímnemű.
Persze, drágám, istenáldotta tehetséged van ehhez is...
Hirdetés

Ez az általános megítélésünk sajnos, de hogy bizonyítsam, igenis vannak még kivételek, íme egy csodás recept, amit teljesen egymagam szervíroztam a minap:


Tésztás virslidarabkák sajttal

Hozzávalók: virsli, sajt, spagettitészta.

Opcionálisan: tejföl, vagy ha megsütjük, akkor sült krumpli

A recept legkritikusabb pontja a megfelelő virsli kiválasztása, ezt nagyban befolyásolja, hogy mi van otthon a mélyhűtőben, de ha egy másodpercnél több időt szánunk az előkészületekre, akkor egy úgynevezett boltban akár mi magunk is kiválaszthatjuk a megfelelő alanyt. Válasszunk valami testesebb darabot, ami nem annyi idő alatt készül el, mint amennyi idő alatt felforr a víz, mert akkor a tészta kellemetlenül ropogós (nyers) marad. De az is fontos, hogy ki kell bírnia a főzést is, ugyanis nagyban rontja az elvárt összképet, ha atomjaira hullik szét a hevítés során. Spagettiből bármit választhatunk, azzal nem lesz nagy gond.

Szóval az elkészítésre kiválasztott virslikbe egyesével szúrjuk bele a tésztadarabokat. Egy virslibe 5-6 pálcát lehet elhelyezni. Nem kell kínosan ügyelni a mértani pontosságra, átmérőtől függően ez a szám változhat. Ezzel az előkészületeket be is fejeztük, és nyugodjon meg mindenki, a nagyjával meg is vagyunk.

Ha az összetett előkészületek mellett volt rá időnk, akkor a tűzön már ott lobog a besózott, minimális olajjal meglöttyintett víz. A tésztákkal csinosított virslikből helyezzünk el egyesével annyi darabot a lábosba, amennyi pont elfér, majd türelmesen várjuk meg, amíg megfő a tészta. Ha kész, szűrjük le a vizet, a még meleg ételre tegyünk reszelt sajtot, és ha igazi gourmet hangulatban vagyunk, tejfölt. Igazi sztárszakács képében tüntethetjük föl magunkat, ha az elkészült darabkákat forró olajon megsütjük, és valahonnan szerzünk sült krumplit.
A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal kedvesednek a Nőnapra A Nőnapi vacsorát főzze a férj! - Tésztás virslidarabkák receptje sajttal kedvesednek a Nőnapra
Legyen a Nőnap még egyedibb szerelmed számára! - A Nőnapi vacsorát főzze a férj! Legyen a Nőnap még egyedibb szerelmed számára! - A Nőnapi vacsorát főzze a férj!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - nők, nőnap, lányok, recept, étel, nőnapi, tésztás virslidarabkák sajttal
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-03-31 09:46:05
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü