Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amerikában tudják hogy kell élni gondolják így sokan. Legtöbben az ideálok, példaképek, sztárok életéből következtetnek erre, hiszen mit látnak? Pénzt, sikert és bombasztikus külsőt. Ez kell - Nőnap - nők napja magazin
részletek »

Fiatalos bőr ráncok nélkül

Egy nap, amikor a férfiak virágot adnak a nőknek. A Nemzetközi Nőnap története, szokásai, cikkek, érdekességek ... Nőkről és nőknek szóló magazin friss hírekkel, csajos témákkal, női dolgokról, sztár, divat, stílus, trendek, szépségápolás, szerelem.
Nőnap - nők napja magazin
Itt vagy: Nőnap - nők napja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Fiatalos bőr ráncok nélkül
Fiatalos bőr ráncok nélkül
Amerikában tudják hogy kell élni gondolják így sokan. Legtöbben az ideálok, példaképek, sztárok életéből következtetnek erre, hiszen mit látnak? Pénzt, sikert és bombasztikus külsőt. Ez kell az élethez? Kétlem ugyan, de ha sokakat mégis ez éltet, akkor kövessenek el mindent a kívánt külső eléréséhez! Ma már nincs sok akadálya: ha pénz van, minden van. A fiatalos arc fiatalos lendületet sugall, majd a magunkkal való kibékülés kulcs lehet a sikerhez.
A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere a Botox kezelés. A botox szó a Clostridium Botulinum baktérium által előállított neurotoxin idegméreg márkaneve.
Hirdetés

Nem kell megijedni tőle, ez az anyag egy természetben is előforduló fehérje, amely alapos gyógyszergyári tisztítás után válik alkalmassá emberi használatra - magyarázza Dr. Csenkéné Dr. Tóth Katalin, bőrgyógyász.

- A kezelés alatt ezt a toxint egy nagyon vékony tű segítségével injekciózzuk be a megfelelő izomba, amely által az idegek felől érkező impulzusok összehúzódásának meggátolásával ellazul az izom. A mimikai izom ellazulásával pedig kisimulnak a ráncok.

Leginkább a homlok vízszintes redői, a szem, száj és orrgyök körüli ráncok, illetve a nyak petyhüdtsége sejteti az idő múlását. Szokták mondani, hogy: a szépségért szenvedni kell. A fiatalítás e módszere sem mellőzi a kellemetlenségeket. Igaz, hogy csak néhány másodpercig, de a kezelt területtől függően minimum kettő, s maximum tizenöt tűszúrást is el kell viselni.

A kezelést követő napokban jelentkező eredmény viszont kárpótol mindezért. Az előnytelen arcvonásokat okozó mimikai ráncok szépen kisimulnak, s az arc természetesebbé, vonzóbbá válik négy vagy akár hat hónapig is. Ezt követően évente maximum három alkalommal lehet megismételni ezt a beavatkozást. Folyamatos Botox injekciózás esetén a ráncokat okozó izmok egyre kevesebbet mozognak, s így egyre ritkább kezelések is elegendőek lesznek a fiatalos arc megőrzéséhez.

Eddig minden szép és jó. Azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy nagy mennyiségben a Botolinum toxin mérgezést, idegbénulást valamint légzési és szívműködésbeli zavarokat okoz. Ismétlem: nagy mennyiségben. Egész pontosan ezerszer nagyobb adagban, mint amennyit egy kezelésnél felhasználnak. Sok újság elrettentő példákat hoz fel mellékhatásként, mint például a lárvaarc kialakulását. A doktornő véleménye szerint, ez csak akkor fordulhat elő, ha nem megfelelő indikációban és nem megfelelő technikával végzik az eljárást.

Csak úgy mint az alkohol, kis mennyiségben ez is hasznos. Az alkoholt is felhasználják a gyógyászatban, ugyanúgy ezt a toxint is. Alkalmazható izomgörcsök gyógyítására, erős izzadás ellen, és migrénes fejfájásra is. Természetesen ellenjavallatok vannak: terhesség, szoptatás és gyulladás esetén nem alkalmazható!

Átmeneti mellékhatások - nem minden esetben ugyan, de - léteznek, amelyet néhány fiatalodni vágyó hölgy meg is osztott velünk. Ők például: fejfájást, izomgyengeséget vagy az injekció helyén előforduló bevérzést észlelték.

Mindezek ellenére előjegyzésben sorakoznak a hölgyek és urak. Amerikában, s ma már nálunk is egyre inkább a legkeresettebb fiatalító módszerek közé tartozik a Botox kezelés. Az eredmény valóban látványos. De hogy hiteles is legyen a fiatalság az álarc mögött, belülről sem lehetünk ráncosak. Éppen ezért ha az öregedés lassításán fáradozunk, arcvonásaink megváltoztatása mellett ne feledjünk mentálisan és életmódban is változni! Csak emlékeztetőül, hiszen mindenki tudja: öröm, boldogság, szerelem, elégedettség....
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - nők, lányok, szépségápolás, botox, tippek, ötletek, nőnap, ráncok
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-05-06 15:21:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü