Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vannak nők, akiket egyáltalán nem érdekel ez a szocialistának csúfolt ünnep. Ám sokkal kellemetlenebb, hogy vannak ilyen férfiak is. Ha ön nem tartozik közéjük, csenjen ajándékötletet márciu - Nőnap - nők napja magazin
részletek »

Mi kell egy nőnek nőnapra !

Egy nap, amikor a férfiak virágot adnak a nőknek. A Nemzetközi Nőnap története, szokásai, cikkek, érdekességek ... Nőkről és nőknek szóló magazin friss hírekkel, csajos témákkal, női dolgokról, sztár, divat, stílus, trendek, szépségápolás, szerelem.
Nőnap - nők napja magazin
Itt vagy: Nőnap - nők napja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mi kell egy nőnek nőnapra !
Mi kell egy nőnek nőnapra !
Vannak nők, akiket egyáltalán nem érdekel ez a szocialistának csúfolt ünnep. Ám sokkal kellemetlenebb, hogy vannak ilyen férfiak is. Ha ön nem tartozik közéjük, csenjen ajándékötletet március 8-ára.
A százkét éves nemzetközi nőnap felemás érzéseket generál az emberekben. Aki még a rendszerváltás előtt született, emlékszik a kötelező feszengésre az általános iskolában, ahogy kiparancsolták a fiúkat az osztályteremből a tanítónénik, kezükbe nyomtak valami gazt, közben a lányok bent röhögcséltek, aztán visszaterelték őket, a férfiszerepbe kényszerített fiúkák pedig kelletlenül átadták az ajándékot.

Idősebbeknek a nőnapi konyakozás rémlik a munkahelyen, aki pedig 1989 után született 2-es személyi számmal, faramuci helyzetben van március 8-án: mert emlékei nincsenek, és jövőképe sem.
Hirdetés

Ezért, ha mégis úgy döntene, hogy ünnepli március 8-án a nemzetközi nőnapot, íme, pár szerény ajándékötlet, amely lefedi a figyelmesség, a csoki és még a Ryan Gosling iránti női vágyat is.

Figyelmesség

Keressen egy dalt és klipet, amit szeretnek a nők, és küldje el nekik e-mailben vagy Facebookon. Ha igazán szorgalmas, akkor összeállíthat egy tízes listát, amiben van romantikus (Adéle-től bármi, például a Set fire to the rain Royal Albert Hall koncertverziója), vicces (Zoltán Erika: Túl szexi lány), szexi (Usher: Scream), tombolós (Beyoncé: Run the world), sírós (Prince: Purple Rain) és gyerekcsinálós (Metallica: Nothing else matters).

Virág

Aki jobban megerőltetné magát, és virágot vesz nőnapra, annak nem árt, ha tudja a virágillemszabályokat. Mivel ez nem a szerelmi vallomások ünnepe, a vörös tulipánt kerülje, ahogy a vörös rózsát is, akkor már inkább sárga vagy fehér színben válassza. De tökéletes lehet az orchidea, mert az a műveltség és kifinomultság virága, a magnólia, ami a természetesség, és a kála, ami a szépség virága. Cserepes növénynek is örülnek a nők, bár kaktuszt nem illik adni, a szerencsebambusz viszont mindig jó ajándék, és hálás növény, mert elég vízben tartani, és nem is drága.

Csokoládé

Ha csokival lepné meg a környezetében lévő nőket, akkor nincs nehéz dolga. Akár szíves milkás, vagy trüffeles geil, nem fogják elküldeni. Ha több energiája van, akkor pedig elkészítheti a tökéletes csokitortát saját kezűleg, hatalmas sikert fog aratni vele, vagy vehet egyet a magyar csokigyárostól, aki arannyal, ezüsttel és akár tengeri sóval is megspékeli a táblákat.

Szerezzen be valami különlegességet, ami csak nyomokban tartalmaz csokit, a belgák például csokoládéízű és -illatú bélyeggel ünneplik az ország világhírű édességét. A bélyegeket érdemes megnyalni, mert kellemes csokoládéízűek lesznek, a címzettek pedig a különleges küldemény illataromáját élvezhetik.

Ryan Gosling

Az aktuális mama kedvencével is örömet okozhat a nőknek. Van például egy blog, mely a színész minden mozdulatát rögzíti, de létezik Ryan Gosling-kifestő, ám ha úgy döntene, hogy inkább köt valamit a nőismerősének, akkor is bevágódik, hisz kiderült: Gosling hobbija a kötögetés.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - nőnap, ajándék, klasszikus, tippek, ötletek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-06 08:47:47
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü