Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Itt a nőnap, és még mindig nem tudja, hogy mivel lepje meg kedvesét? Nem akar egy újabb cuki bögrét, vagy plüsst a többi mellé, de jó lenne kreatívnak lenni?! Mint mindig, úgy most is vannak - Nőnap - nők napja magazin
részletek »

Nőnapi tippek férfiaknak

Egy nap, amikor a férfiak virágot adnak a nőknek. A Nemzetközi Nőnap története, szokásai, cikkek, érdekességek ... Nőkről és nőknek szóló magazin friss hírekkel, csajos témákkal, női dolgokról, sztár, divat, stílus, trendek, szépségápolás, szerelem.
Nőnap - nők napja magazin
Itt vagy: Nőnap - nők napja magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Nőnapi tippek férfiaknak
Nőnapi tippek férfiaknak
Itt a nőnap, és még mindig nem tudja, hogy mivel lepje meg kedvesét? Nem akar egy újabb cuki bögrét, vagy plüsst a többi mellé, de jó lenne kreatívnak lenni?! Mint mindig, úgy most is vannak tippjeink, és a hatás nem marad el!
Higgyék el minden nő örülne, ha nőnap alkalmából egy reggeli hancúr után ágyba kapná a reggelit! Ezzel már két jó pont bezsebelhető, és alig kelt fel a nap.


Aztán ott van még a váratlan randi is! Rabolja el kedvesét egy közös ebédre, ha teheti! Ha nem, küldjön neki virágot! Minden nő szíve mélyén arról álmodik, hogy egy nap kapni fog egy zavarbaejtően nagy csokor virágot a munkahelyén, hogy a többiek irigykedjenek.
Hirdetés

Régóta arra vágyik kedvese, hogy elmenjen egy jó kis masszázsra, de nem volt rá lehetőség? Képezze ki magát! Nézzen utána néhány fogásnak az interneten, és lepje meg kedvesét egy kis kikapcsolódással. Mire hazaér, készítse elő a habos fürdővizet, hangulatvilágításnak gyújtson gyertyát. A viszonzás nem marad el, azt garantáljuk!

A közös élmény is mindig tuti befutó: menjenek színházba, vagy kirándulni! Örök igazság, hogy a közösen töltött idő mindennél értékesebb!
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - nőnap, ajándék, tippek, ötletek, férfiaknak
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2013-06-04 09:04:42
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü